Grøn bullet  Persondatapolitik         Grøn bullet  Betingelser         Grøn bullet  Om vTime         Grøn bullet  Administration (log på)   

Om vTime

vTime er tænkt som en funktion til at støtte institutioner, familier og personer i at skabe en struktureret hverdag. Systemet er primært udviklet for at hjælpe personer med nedsat/ringe tidsfornemmelse.

Det kan især dreje sig om personer med ADHD, ADD, Autisme og lignende som kan have svært ved at fornemme hvor lang tid der er tilbage, før end en opgave skal være fuldført - eller hvornår næste ændring kommer.

Ved at indsætte de daglige gøremål i opgavepanelet, kan man få vist en dagplan, samt en grafisk visning af den tid som resterer førend opgaven skal være afsluttet.
På dagplanen kan man også se hvor langt man er nået på dagen og hvilke opgaver der burde være afsluttet. Den grafiske visning starter automatisk på det planlagte tidspunkt og kører indtil tiden for den aktuelle opgave er overskredet. Der er på denne visning mulighed for at indsætte billede/piktogram, overskrift og en ekstra beskrivelse.

vTime - iPad

  © 07/2012    vTime      Support: 23 98 14 00       Mail: mail@vtime.dk